Har du et ledigt job, har vi en jobsøgende

Jobcenteret har sammen med Business Aabenraa taget initiativ til at afholde en række ”jobdating” for imødegå den store arbejdskraftmangel og efterspørgsel efter egnede Jobsøgende. Jobdatingmøder bliver i første omgang afholdt i form af 4 arrangementer i foråret 2022.

Første dato er onsdag d. 16. marts.

Konceptet er enkelt: Står du med et job eller en elevplads du gerne vil have besat, så har du mulighed for at møde op i Sønderjyllandshallens Foyer og så sørger vi for at der kommer så mange jobsøgende som muligt. Det kan være ledige fra jobcenteret, men også nyuddannede og alle andre, der går og leder efter et nyt job.

Der er kun en betingelse: Du skal have en konkret job eller elevplads med, der skal besættes hurtigst muligt. Du kan melde sig til en til dagen før.

Pga. Coronasituationen starter arrangementerne først i marts og ikke i januar som tidligere annonceret.

Jobdating afholdes mellem kl. 14:30-16:00 på følgende onsdage:

     16. marts
     20. april
     18. maj
     15. juni

Tilmelding:

jobdating@aabenraa.dk

eller tlf.: 73 76 66 00

Oplys hvilke job du har med.

Praktiske oplysninger

 • Det finder sted i Sønderjyllandshallens Foyer, H P Hanssens Gade 7, 6200 Aabenraa

  Der er gode parkeringsmuligheder bag hallen.

 • Du kan tilmelde dig indtil dagen før på mail jobdating@aabenraa.dk eller på vores virksomhedsservicetelefon: 73 76 66 00

  Ved tilmeldingen angiver skal du oplyse hvilken type job eller elvplads du har med, så den kan komme på listen over job, der uddeles ved indgangen.

  Du får et ståbord i foyeren, men du skal selv medbringe en roll-up eller lign.

  Arrangementet starter med velkomst ved jobcenteret, de enkelte virksomheder bliver råbt op og du siger meget kort hvem du er og hvad du har med af job så de jobsøgende ved hvem du er.

  Vi opfordre alle jobsøgende til at medbringe et CV

  Din opgave er at aftale det videre forløb med de jobsøgende du er interesseret i.

  Jobcenteret har et servicestand med sagsbehandler mv. til at servicere Jobsøgende og virksomheder, ligesom Business Aabenraa stiller med en ressourceperson til arrangementet.

 • Det er nemt, du skal bare møde op i Sønderjyllandshallens Foyer, H.P. Hanssens Gade 5 kl. 14:30-16:00 på en følgende dage:

  16. marts
  20. april
  18. maj
  15. juni

  Eneste betingelse er at du tager dit CV og dine kontaktinformationer med, som du kan give til de virksomheder, du synes har et spændende job eller elevplads.