Har du et ledigt job, har vi en jobsøgende

Jobcenteret har sammen med Business Aabenraa taget initiativ til at afholde en række ”jobdating” for imødegå den store arbejdskraftmangel og efterspørgsel efter egnede jobsøgende. Jobdatingmøder bliver i afholdt 7 gange i løbet af 2022.

Næste dato er onsdag d. 12. oktober.

Konceptet er enkelt: Står du med et job eller en elevplads du gerne vil have besat, så har du mulighed for at møde op i Sønderjyllandshallens Foyer.  Så sørger vi for at der kommer så mange jobsøgende som muligt. Det kan være ledige fra jobcenteret, men også nyuddannede og alle andre, der går og leder efter et nyt job.

Der er kun en betingelse: Du skal have en konkret job eller elevplads med, der skal besættes hurtigst muligt. Tilmelding indtil til dagen før.

Vi har opfordret vores ukrainske flygtninge til at deltage  - så angiv ved tilmeldingen hvis du har job til den målgruppe

Nederste her på siden kan du se hvad KH Onestop, SignMeUp og Danish Crown har fået ud af at deltage.

Jobdating afholdes mellem kl. 14:30-16:00 på følgende onsdage:

12. oktober
16. november

TILMELD DIG HER - husk at oplys hvilket job eller elevpladser du har med

Yderligere information på Virksomhedsservice@aabenraa.dk
eller tlf.: 73 76 66 00

Praktiske oplysninger

 • Det finder sted i Sønderjyllandshallens Foyer, H P Hanssens Gade 7, 6200 Aabenraa

  Der er gode parkeringsmuligheder bag hallen.

 • Du kan tilmelde dig indtil dagen før ved at klikke her  eller på mail Virksomhedsservice@aabenraa.dk eller vores virksomhedsservicetelefon: 73 76 66 00

  Ved tilmeldingen skal du oplyse hvilke typer af job eller elevpladser du har med, så den kan komme på listen over job, der uddeles ved indgangen. Du kan også angive hvis du har job til ukrainske flygtninge, studiejob, fritidsjob mv.

  Du får et ståbord i foyeren, men du skal selv medbringe en roll-up eller lign.

  Arrangementet starter med velkomst ved jobcenteret, de enkelte virksomheder bliver råbt op og du siger meget kort hvem du er og hvad du har med af job så de jobsøgende ved hvem du er.

  Vi opfordre alle jobsøgende til at medbringe et CV

  Din opgave er at aftale det videre forløb med de jobsøgende du er interesseret i. Et godt råd: lad være med, at sige til de jobsøgende, at de kan søge på jeres hjemmeside, tag de lediges CV'er med hjem og kontakt dem. Det gør et godt indtryk på de jobsøgende og får dem til at komme igen til næste dating hvis de ikke fik job denne gang.

  Jobcenteret og Business Aabenraa har servicestand med sagsbehandler mv. til at servicere Jobsøgende og virksomheder.

 • Deltagende Virksomheder og stillinger

  Listen over deltagende virksomheder opdateres løbende fra en uge før arrangementet: